simple wysiwyg site building

OUR GUESTS SAID

- small selection of our dear guests -
The original collection can be viewed in the restaurant - be our guest and write it yourself!
"Öröm volt számomra, hogy újabb családias vendéglőt és vendéglátót sikerült megismernem. Az étel finom volt, mint otthon, a kiszolgálás viszont túltett minden elváráson. Kívánom, hogy az itt dolgozók minden napja olyan kellemes legyen, mint az enyém, amit itt töltöttem. Sok vendéget és sikeres éveket kívánok."

"Ilyen kedves helyen, jó borok otthonában csak jól érezheti magát az ember. Különösen jól, mert oly kitűnő házigazda figyelme irányítja az ízlésünket. Köszönöm a szép élményt Szent István napján."

"Nagyon köszönöm a nyugalmat, a kedvességet, és persze az elképesztően finom ebédet. Ma voltam itt másodszor és ígérem, még visszajövök!"

„Valószínűleg a város legjobb éttermében jártam. Visszajövök!”

"A konyha kitűnő, a kiszolgálás még jobb, csak az a meglepő, hogy a borokhoz jobban értenek, mint én!"

"Szíves fáradozásukat és odaadó odafigyelésüket tisztelettel köszönjük!"

""A mai napon mi kis bajai csapat igen különleges és figyelmes vendéglátásukat élveztük. Igazi íz kavalkádban volt részünk. Igen finom és ízletes borokat kortyolgatva azon meditáltunk, hogy miért nincs sok ilyen „paradicsomi” hely ebben a kis országban. Külön köszönjük Csalló Gábor tulajdonos figyelmességét, hogy szíveskedett elbeszélgetni velünk, s még szóban is elmondtuk jó és finom ételek és italok mellett, ilyen személyzettel igen gyorsan elmúlt ez a nagyon kellemes ebéd. S minden kedves Vendégüknek ezt kívánjuk, hogy ők is hasonlóan érezzék magukat, és ismerjék meg borklubjuk ízét, zamatát és hangulatát."

Néhány napos itt tartózkodásunk legszebb élményei közé tartoznak az itt eltöltött órák. Anikó kedvessége, igényessége hozzáértése segítségével kiváló borokhoz jutottunk. Javaslataira az ételekkel harmonizáló borokat ittunk, az összhang tökéletes volt. Biztosan növelni fogjuk irigyeink számát, amikor ezt elmeséljük. Gratulálunk a borválasztékhoz és bízunk benne, hogy a következő látogatásunk alkalmával is találkozunk!"

"Köszönjük a étterem alkalmazottainak, hogy évről-évre minden áprilisban elviselnek minket, akik az ország minden tájáról összejövünk egy hétvégén és este kissé hangosan vacsorázunk."

"Örültem, hogy székelyföldi lévén itt tölthettem el néhány csodálatos percet, megkóstolhattam a finom „tiszta” pálinkát, majd az édes bort és falatozhattam egy kis itteni finomságot. Jó érzés, hogy ilyen szeretettel, melegséggel fogadtak engem. Adjon Isten maguknak minden jót, Isten áldja életüket, tudjanak kiszolgálni minél több vendéget."

"Az emlékek, amiket gyomrunkon keresztül tároltunk fejben most előkerültek. Sok évvel ezelőtt jártunk itt utoljára. Az első osztályú kiszolgálás íze visszatért."

"Azt kapom tőletek, amit nagyon kevés helyen: nevezetesen otthon és jól érezzük magunkat. Az már csak a hab a tortán, hogy az ételek mindig kiválók."

„Betelni mindenféle borral, letépni minden szép virágot, és szemmel, szájjal, füllel, orral fölfalni az egész világot” Babits

"A magam és a Kereskedelmi és Iparkamara nevében köszönjük a szíves vendéglátást, a remek kiszolgálást. Gratulálunk a jó kollektívához. Akik kifogástalanul, szívélyesen szolgálják ki az itt tartózkodókat." 

"Köszönjük a szíves vendéglátást. A szakács az „Mester”, rendben volt."

"Visszatérő vendégként igazolhatjuk, kiváló ízek, előzékeny és barátságos kiszolgálás: ezért jövünk jövőre is vissza!"

"Olyan jól érezzük magunkat, hogy most kellene megállítani az időt!"

A 2009-es év tiszteletére álljon itt a „legnagyobb magyar”, Széchenyi István néhány sora: „Azokért élünk, akiket szeretünk, /Azokért, akik igaznak tartatnak, /A jövőért élünk, a szépért, / S jóért, amit tehetünk."